Sergel Connect har under många år varit partner till Cancerfonden och bidragit med tjänster för att stödja Cancerfondens med stöd för insamling av gåvor via SMS Betalningar. Under många år har vi även hjälpt till med SMS tjänster under både Rosa Bandet och Tillsammans mot Cancer TV-galorna.

 

Även i år har Sergel Connect varit med och hjäpt till med SMS tjänster till Tillsammans mot Cancer TV-galan genom att hantera in kommande SMS från gåvogivare som valt att bli månadsgivare via autogiro.  Under galan valde c:a 41 500 personer att bli månadsgivare via autogiro under TV-galan av dessa kom c:a 6 000 nya månadsgivare via SMS.

 

Varje år får drygt 65 000 personer i Sverige en cancerdiagnos. Det innebär att mer än var tredje person som lever i Sverige idag kommer att få ett cancerbesked under sin livstid. Men tack vare forskningen överlever i dag två av tre cancer. På 50-talet var den siffran en av tre.

Galan direktsändes från Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm, samma plats som Cancerfonden bildades för 70 år sedan. Läs mer om galan här: cancerfonden.se/cancergalan